Gezond en voedzaam

Homemade naan

Onze wraps zijn niet zomaar wraps. We maken het naan brood waarin de inhoud verpakt wordt namelijk helemaal zelf! Op deze manier zorgen we ervoor dat we precies weten wat we je geven. De wraps zitten vol met groentes, (plantaardige) proteïne die we zelf bereiden. Het is een stevige maaltijd, heerlijk als lunch of avondeten, gezond en voedzaam!

Voordelen

Healthy bowls

Healthier dan dit ga je het niet vinden. Al onze bowls zijn samengesteld op een manier waarop ze perfect in verhouding zijn. In elke bowl zitten verschillende groentes,  en (plantaardige) proteïne. Maar vergis je niet, de smaak is anders dan wat je gewend bent van een ‘standaard’ gezonde hap. We geven elk ingredient een marinade en kruiden waardoor de hele bowl een explosie van verschillende smaken is. Gezond, voedzaam en overheerlijk!

Voordelen

Zij gingen je voor...

Eunice Lammers

Lekker! Veel groenten en goed van smaak. Wij hadden de gado gado vega en de wrap vega. Fijn een keer wat anders dan de vaste vega opties. Bij andere thuisbezorgd restaurants.

Anoniem

Al meerdere keren besteld en iedere keer top. De wraps en bowls zijn beide een succes. Groente zijn knapperig, maar niet té. Sauzen zijn fantastisch. Curry is ook geweldig en de flatbread is super fluffy zelfs nog na bezorging! Tevreden klant!

Astrid Harmsen

Wow dit was een ontzettend fijne verassing! De salades waren heerlijk en de bijgerechten net zo! Alles was vers, goed op smaak, goede portie en de service, wow.

icon-justeat
Thuisbezorgd
(4,4)
4.5/5
231 Reviews
icon-cashdesk
CashDesk
(4,9)
4.9/5
118 Reviews
icon-google
GoogleReviews
(4,9)
4.9/5
45 Reviews

Smoothies, shakes, juices & shots

Well smoothies en shakes hebben een perfecte balans tussen fruit en groente waardoor je niet te veel suiker uit fruit binnenkrijgt, en je suikerspiegel in balans blijft. 

We persen onze juices met een slow-juicer, zodat je ook daar zorgeloos van kunt blijven genieten.

Kom aan de bar voor een van onze health shots. Deze maken we van o.a. gember en bieten en geven je een echte boost vol vitamines en mineralen. 

Voordelen

Blend bowls

Je kent ze misschien als smoothie- of açai bowls. Maar wij noemen ze blend bowls, want in tegenstelling tot je typische bowl, zijn die van ons in verhouding. We blenden onze bowls met de juiste hoeveelheid proteïne & vezels en toppen ze af met noten, fruit en granola zonder suiker. Een heerlijk zoet, gezond en voedzaam ontbijt waar je geen twijfels bij hoeft te hebben. Ze zijn trouwens ook perfect als toetje!

Voordelen