Feeling Well at Work

Gezonde bedrijfslunch

Wist je dat niet alleen je werknemers, maar ook je bedrijf baat heeft bij een gezonde lunch? Energielevels worden op peil gehouden waardoor de productiviteit van je werknemers niet meer afneemt na de lunch. Hierdoor kun je meer uit je werk, en je bedrijf halen.

We helpen graag mee om samen jouw personeel en bedrijf gezond te maken en houden!

Bestellen is heel simpel; Print het bestelformulier uit, laat hem rondgaan op kantoor en bestel eenvoudig online of geef ons even een belletje, doen wij de rest.

Liever op factuur? Neem dan even contact met ons op.

Voordelen

Wij maken Breda gezonder

Boost je collega's

Ben jij klaar voor de lekkerste en gezondste bedrijfslunch die je ooit hebt gehad? Ruil je zelf belegde droge brood met een plakje kaas om voor een perfecte lunch waar je alle voedingswaarden uit haalt die je nodig hebt om de rest van de dag weer te knallen! Want zeg nou zelf; steeds diezelfde saaie broodjes of vette friet op de vrijdagmiddag kan echt niet meer. Om 2 uur zit heel je kantoor met een after-lunch-dip en is de productiviteit ver te zoeken.

De beste bedrijfslunch in Breda

We verklappen alvast, dat hier geen discussie over mogelijk is. Zoek je een gezonde bedrijfslunch in Breda? Say no more! Maar wil je ook een lekkere bedrijfslunch bestellen in Breda? We’ve got your back. Versier die ene prospect met een zakelijke lunch waarvan hij gaat watertanden. Niets is te gek

En als je je lunch aanvult met een lekkere juice, dan pik je dit ook nog even mee:

Gezonde catering in Breda


Wist je dat je Well ook kunt inschakelen voor een catering klus in Breda en omgeving? Zoek je nog een gezonde lunch voor je evenement, vergadering met een grote groep of een andere zakelijke bijeenkomst? Wij komen jullie graag voorzien van een energy boost met onze vers bereide bowls, avo-toast, protein waffles, wraps, smoothiebowls, juices & shakes. Eventueel ook te leveren in grotere schalen. Maatwerk is bovendien zeker mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Give us a call. Wij denken graag met je mee!

Good Food = Good Mood