Restaurant

Waarom Well?

Er is in Breda veel te weinig keuze als het gaat om écht gezonde maaltijden waarvan je precies weet wat erin zit. Ook merk ik dat er ontzettend veel onjuiste informatie op het internet te vinden is. Dit moet anders. Dus heb ik het heft in eigen handen genomen. 

Met Well wil ik laten zien dat gezonde keuzes maken eigenlijk heel makkelijk kan zijn wanneer je de juiste informatie krijgt. Op onze socials leren we onze volgers hoe ze gezondere keuzes kunnen maken door middel van korte video’s. 

In onze zaak zorgen we voor gezond en zorgeloos eten & drinken. Bij Well beloven we om alles zo natuurlijk mogelijk te houden. We maken alles, tot aan de dressings, helemaal zelf. We beloven om nooit gebruik te maken van conserveermiddelen en andere toevoegingen. 

Well staat voor een transparantie wereld waarin misleiding geen plek heeft. Ik wil een revolutie beginnen in de voedselindustrie waarin jouw gezondheid, eerlijkheid en duurzaamheid voorop staan. Help je mee?

well-restaurant-interieur1 (1)

Gezond ontbijt, lunch, diner of gewoon een lekker bakkie

Je kunt bij Well terecht voor al je maaltijden.

Of gewoon voor een super gezonde juice, smoothie, shake, koffie (met gezond gebak) of health shot!

We maken alles zelf, met de beste ingrediënten, zonder troep toe te voegen. 

Puur natuur, zoals het hoort! 


Voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van voedzame & eerlijke maaltijden. Daarom hebben we net zo veel vegan items als non-vegan items op het menu. 

Ook kiezen we ervoor om bio-afbreekbaar verpakkings- materiaal te gebruiken en zoeken we altijd door naar nóg betere opties.

We denken op deze manier aan de diertjes, en de grote blauwe knikker die wij ons thuis noemen <3