Feeling Well

Samenwerken aan een gezonde lifestyle

Samenwerken aan die gezonde lifestyle?

Een healthy lifestyle is veel meer dan alleen gezond eten. Het is ervoor zorgen dat je genoeg beweging krijgt en bewust zijn van wat je eet. Want dan kun je prima eens een cheat meal hebben. Het gaat om de juiste balans vinden, kijken wat voor jou werkt om die gezonde leefstijl vol te houden. 

Ons doel is om Breda gezonder te maken, bowl voor bowl en juice voor juice. Wij laten zien dat gezond eten ook écht finger-licking lekker kan zijn. Daarnaast werken wij samen met verschillende sportscholen in Breda die onze healthy bowls en salads aanbieden voor en na het sporten!

Wil  je meer weten of ben je zelf een sportschool en wil je met ons samenwerken voor die gezonde lifestyle? Kom met ons in contact om de mogelijkheden door te spreken!

Voordelen

“Eat your food as medicine, otherwise you have to eat medicine as your food”

- Steve Jobs

Join us!

Is jouw doel ook om Breda steeds gezonder te maken? En zie jij een samenwerking met Well wel zitten? Wij staan open om samen te werken aan een gezonde lifestyle voor iedereen! Wie weet kunnen we onze handen ineen slaan om een healthy revolution in gang te zetten!

Let's work togeTHer!

Neem contact op en laten we kijken hoe we elkaar kunnen helpen onze stoutste dromen waar te maken.

Well partners

‘’Well heeft de kick-off lunch bij Hero verzorgd tijdens de Vitaliteitsweek. De kantine stond vol met bowls en ze zagen er heel verzorgd en aantrekkelijk uit. Fijn om onze collega’s op deze manier een smakelijke en voedzame lunch aan te kunnen bieden!’’

''In samenwerking met Well leveren wij een extra service aan onze leden door het aanbieden van verse, gezonde én lekkere maaltijden voor een mooie prijs. Daarnaast heeft Well een grote catering opdracht verzorgd tijdens de opening van onze nieuwste club in Hendrik-Ido-Ambacht. Samen met Well kunnen wij een échte impact maken op het creëren van een gezondere levensstijl voor de inwoners van Breda!''